#penang

kuah laksa...🥰😍😘😋😋 🐟🐟🐟🌹🌹🌹🥬🥬🥬🌶🌶🌶🥚🍳🥚🍳🧅🧅🧅🥒🥒🥒 Bahan bahan Laksa 2 kg ikan kembung + ikan sardin 2 biji bawang besar 2 ibu jari belacan 1 senduk cili kisar 22 keping asam keping 2 bunga kantan - belah 4 1 ikat daun Kesum Garam Bahan hiasan Telur - rebus & belah 2 Timun - hiris Salad - hiris Bawang besar - hiris Cili hidup - hiris Limau kasturi - belah 2 Daun pudina - jika suka Cili padi - jika suka Otak udang - jika suka #lunch #laksa #laksapenang #kuahlaksapenang #malaysianfood #fish #cucamber #chili #pineapple #eggs #onion #lime #delicious #spicy #loveit #food #foodie #instgram #instagood #instafood #instagirls #cooking #kitchen #malaysia #selangor #putrajaya #penang #bandarsaujanaputra #syukurselalu #alhamdulillah


0💬Normal

kuah laksa...🥰😍😘😋😋 🐟🐟🐟🌹🌹🌹🥬🥬🥬🌶🌶🌶🥚🍳🥚🍳🧅🧅🧅🥒🥒🥒 Bahan bahan Laksa 2 kg ikan kembung + ikan sardin 2 biji bawang besar 2 ibu jari belacan 1 senduk cili kisar 22 keping asam keping 2 bunga kantan - belah 4 1 ikat daun Kesum Garam Bahan hiasan Telur - rebus & belah 2 Timun - hiris Salad - hiris Bawang besar - hiris Cili hidup - hiris Limau kasturi - belah 2 Daun pudina - jika suka Cili padi - jika suka Otak udang - jika suka #lunch #laksa #laksapenang #kuahlaksapenang #malaysianfood #fish #cucamber #chili #pineapple #eggs #onion #lime #delicious #spicy #loveit #food #foodie #instgram #instagood #instafood #instagirls #cooking #kitchen #malaysia #selangor #putrajaya #penang #bandarsaujanaputra #syukurselalu #alhamdulillah


0💬Normal

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ?? . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : 📱 WA : +6283802612270 (FAST RESPON WA ) @Dokter.enny_payudara Solusi bagi anda yg ingin : -Memiliki payudara besar dan kencang. -Payudara yg indah dan mulus -Membahagiakan pasangan anda. -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki. -menunjang pekerjaan anda Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan. Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu ! TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara : - bisa dipakai seumur hidup • Desain Modern & Ergonomis • Dengan sinar laser kesehatan •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara. Manfaat lain alatnya: -Mengatasi rambut rontok -Merapatkan MissV -Membesarkan bokong -Menghilangkan bekas selulit. -Mengecilkan paha & perut -Meniruskan wajah #johor #kedah #kelantan #melaka #penang #taiwan #hongkong #tkiindonesia #tenagakerja #rumahminimalis #dirumahaja #idulfitri2020 #lebaran #arabsaudi #bisyar #bispak #tiktokgoyang #rumahdijual #surabaya #madiun #majalengka #bioskopindonesia


0💬Normal

Terima Kasih sudi order 💞. . Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai utk order cop, kami boleh bantu. Anda boleh lihat katalog kami di ig atau fb page @kedaipakali , whatsapp utk info lebih lanjut 👉buat pembayaran 👉sahkan artwork 👉kami akan terus hantar ke rumah atau pejabat anda. Mudah, senang dan tak payah susah2 untuk dapatkan cop yang berkualiti dan original dari colop. . . . #copkeychain #sayajualcop #sayajualcoponline #sayajualcopgetahonline #copgetah #copkahwin #copgetahonline #rubberstampmurah #rubberstampmalaysia #rubberstamp #cop #copmurah #coponline #kulim #lunas #singapore #brunei #sekolah #kedaialatulis #kedaibumiputera #kedaipakali #penang #alorsetar #kedah #jururawat #hospital #rusticstamp #nametag #nametagmagnet #nametagexpocy


0💬Normal

Samsung side-by-side refrigerator --- build with All-Around Cooling system, continually checks the temperature and maintain cold air. It cools the fridge evenly in every corner, ensure every item of food stays fresher for longer.⠀ ⠀ ✅ More Space ✅ Better Cooling System ✅ Energy Saving⠀ ⠀ Visit your nearest BHB store now: ⠀ Anson Road Branch: 012-4980280⠀ Bukit Jambul Branch: 012-4980380⠀ Jelutong Branch: 012-4980480⠀ Farlim Branch: 012-4980580⠀ Tanjung Tokong Branch: 012-4321199⠀ Bukit Mertajam Branch: 018-2482880⠀⠀ ⠀ ⠀ #BHB #Penang #Georgetown #homeappliances #Electricalappliances #kitchenappliances #samsung #samsungrefrigarator #RamadanBersamaBHB #Malaysia #refrigarator #shoponline #dudukrumah #fridge #cold #energysaving


0💬Normal

Terima Kasih sudi order 💞. . Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai utk order cop, kami boleh bantu. Anda boleh lihat katalog kami di ig atau fb page @kedaipakali , whatsapp utk info lebih lanjut 👉buat pembayaran 👉sahkan artwork 👉kami akan terus hantar ke rumah atau pejabat anda. Mudah, senang dan tak payah susah2 untuk dapatkan cop yang berkualiti dan original dari colop. . . . #copkeychain #sayajualcop #sayajualcoponline #sayajualcopgetahonline #copgetah #copkahwin #copgetahonline #rubberstampmurah #rubberstampmalaysia #rubberstamp #cop #copmurah #coponline #kulim #lunas #singapore #brunei #sekolah #kedaialatulis #kedaibumiputera #kedaipakali #penang #alorsetar #kedah #jururawat #hospital #rusticstamp #nametag #nametagmagnet #nametagexpocy


0💬Normal

Terima Kasih sudi order 💞. . Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai utk order cop, kami boleh bantu. Anda boleh lihat katalog kami di ig atau fb page @kedaipakali , whatsapp utk info lebih lanjut 👉buat pembayaran 👉sahkan artwork 👉kami akan terus hantar ke rumah atau pejabat anda. Mudah, senang dan tak payah susah2 untuk dapatkan cop yang berkualiti dan original dari colop. . . . #copkeychain #sayajualcop #sayajualcoponline #sayajualcopgetahonline #copgetah #copkahwin #copgetahonline #rubberstampmurah #rubberstampmalaysia #rubberstamp #cop #copmurah #coponline #kulim #lunas #singapore #brunei #sekolah #kedaialatulis #kedaibumiputera #kedaipakali #penang #alorsetar #kedah #jururawat #hospital #rusticstamp #nametag #nametagmagnet #nametagexpocy


0💬Normal

Abigail Dress Rm59 Exclude postage Available in orange, beige and black Freesize : Bust 100 cm Sleeve 58 cm Shoulder 37 cm Length 113 cm Material : cotton polyester ⁣ ⁣ ✈ ITEM IS PRE ORDER ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣ 📲 Whatsapp us to order, direct link in profile!⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣ 𝐈𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐝 :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Pre order item, usually take 3-4 weeks after batch close, only order if you are willing to wait.⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ This store does not support Return or Exchange after order confirmation, make sure to check each item measurement, color/size before confirming order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ Measurement may vary / different +- 3 cm due to manual measurent error, store do not take responsiblity for small measrement error.⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ 🏷 Tags :⁣⁣⁣⁣⁣ #tumblrstuffmalaysia #igshop #hoodiemalaysia #sweatshirtmalaysia #bazaronline #malaysiasale #onlineshopmalaysia #koreanfashion #koreanclothing #ootdmalaysia #malaysiaviral #semogamurahrezeki #aestheticstylemalaysia #tumblrtee #cutestuffmalaysia #koreanstuffmalaysia #aesthetic #bagcomel #penang #newin #tumblrstuff #shoppingroll #outfitoftheday


0💬Normal

Terima Kasih sudi order 💞. . Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai utk order cop, kami boleh bantu. Anda boleh lihat katalog kami di ig atau fb page @kedaipakali , whatsapp utk info lebih lanjut 👉buat pembayaran 👉sahkan artwork 👉kami akan terus hantar ke rumah atau pejabat anda. Mudah, senang dan tak payah susah2 untuk dapatkan cop yang berkualiti dan original dari colop. . . . #copkeychain #sayajualcop #sayajualcoponline #sayajualcopgetahonline #copgetah #copkahwin #copgetahonline #rubberstampmurah #rubberstampmalaysia #rubberstamp #cop #copmurah #coponline #kulim #lunas #singapore #brunei #sekolah #kedaialatulis #kedaibumiputera #kedaipakali #penang #alorsetar #kedah #jururawat #hospital #rusticstamp #nametag #nametagmagnet #nametagexpocy


0💬Normal

🎂 PROMO ISTIMEWA RIANG RIUH RAYA 🎂 COMBO DAHSYAT 😱 RM 40 #mamasab #mamasablovers #mamasabwarrior #mamasabbakery #agentmamasabutara #kedah #jitra #alorsetar #penang #pulaupinang


0💬Normal

. New Launches Mary Kay Hydrogel Eye Patches. . Instant result! Pakai 20 minit sahaja dah nampak perubahan.. 😎 Sape ada masalah... 🌟Mata sembap 🌟Mata letih 🌟Mata kering 🌟Garis halus . Jom cuba New hydrogeleyepatch Mary Kay..uols rasa sendiri perubahan ketara bila apply.. . Jom grab promo bulan ni.. Dengan pembelian combo bersama Hydrogel & soothing eye gel, dpt diskaun 10% dgn harga RM241. 1 bekas yg mempunyai 30 pasang eye patches. . . Perlukan consultation terlebih dahulu? click whatsapp link on bio sis..🥰 . 🎁Ready stock.. 🚚Postage everyday.. . . http://www.wasap.my/60125764087 . . Your Truly Beauty Consultant. . . ☎️ 0125764087 | Ratu 👜 Senior Marykay Consultant _______________________________ #MaryKay #teamrayapenang #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayPenang #Queensbay #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPahang #MaryKayMelaka #MaryKayKuantan #Penang #MaryKayNegeriSembilan #MaryKayKelantan #MaryKayTerengganu #neelofa #rayapertama #georgetown #ctdk #TIMEWISEREPAIR #MaryKayMalaysia #Lumivie #MaryKayPulau #BotanicalEffect #MaryKaySeberangJaya #MaryKayGeorgetown #MaryKayIpoh #bajuraya2020 #biskutraya #MaryKayPulauPinang


0💬Normal

Sunrise is always the beginning of new day and new challenges #qotd #sunrise #throwback #penang #visitpenang


0💬Normal

Bosch Malaysia to set up testing facility in Penang, Malaysia Source : https://www.buletinmutiara.com/bosch-to-set-up-new-plant-in-penang/ #bosch #penang #factorypenang #testfacility #boschmalaysia #boschpenang #batukawanpenang #semiconductor #components #electronics #poseidonglobaltrading


0💬Normal

DIPERKAYA DENGAN 7 JENIS BERRY UNTUK KECANTIKAN KULIT ANDA 😍 . Ramai dm dan whatsapp haniz tanya apa bahan bahan dalam #bydolly ni ? bahan dalam by dolly : 💋Vit c 💋Blackberry 💋Rasberry 💋Acaiberry 💋Elderberry 💋Strawberry 💋Lingonberry 💋Pomegranate 💋Lutein 💋Blackcurrent 💋Mangosteen 💋Omega 3 . Ha terkejut ke idok tengok bahan bahan dalam bydolly ni ? Kalau korang nak beli satu satu berry ni lambat la korang nak cantik 😝😝 . Nak CANTIK dengan MUDAH , CEPAT DAN MURAH ? Meh cepat cepat tekan link kat bio 😘 . . #callabeauty #callabeautyhq #callamilk #callamilkpenang #callabeautskin #callabeautskinpenang #codpenang #penang #rayapkp #kitajagakita #sayajual #bydolly #skindessert #skindessertpenang #bydollypenang #sayajualskincare #magicalcpure


0💬Normal

Next Page